X 
Cutremure stiri: 506

Rugbistul moldovean Vadim Cobîlaş, printre cei mai buni din Europa

24 ian. 2014,, 11:40   Sport
6152 1
Foto: moldova.sports.md
Vadim Cobîlaş, legitimat la echipa engleză „Sale Sharks”, a fost declarat printre cei mai buni rugbişti de pe bătrînul continent. Moldoveanul a fot selecţionat de către jurnaliştii europeni în cea mai bună formulă a „Amlin Challenge Cup”, a doua ca valoare competiţie continentală intercluburi la rugbi. Cobîlaş nu a avut contracandidat pentru tricoul cu numărul 3 al echipei ideale, şi anume pe poziţia de pilier dreapta.

Statistica demonstrează că moldoveanul a avut 20 de avansări cu balonul, mai multe decît orice alt pilier. De asemenea, Cobîlaş, căpitanul echipei naţionale a Moldovei, a avut 24 de placaje reuşite, fiind al treilea în ierarhia de specialitate a pilierilor.

Alături de Vadim Cobîlaş, în XV-le celor mai buni, se mai află alţi trei coechipieri ai săi de la „Sale”: rusul Ostrikov, linia a doua, flancherul Braid şi uvertura Cipriani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав