X 
Cutremure stiri: 505

Inspectorii Biroului siguranţă copii dotați cu mașini noi

24 ian. 2014,, 17:55   Ştiri Auto
3518 0
Foto: IGP
Republica Federală Germană a donat 5 autoturisme noi, de model ”Suzucki SX4 ” inspectorilor Biroului siguranţă copii din cadrul Inspectoratelor teritoriale de poliție.

Dl. Matthias Meyer, Ambasadorul Germaniei în Republica Moldova a înmînat cheile automobilelor inspectorilor Biroului siguranţă copii din nordul, centrul și sudul țării.

Donația automobilelor pentru Inspectoratul General al Poliției are loc în cadrul proiectului „Poliţia în comunitate”, pentru care s-a alocat peste un milion de lei. Proiectul are scopul de a crea condiţii necesare de activitate pentru Biroul siguranţă copii în vederea desfăşurării calitative a activităţilor de prevenţie și reacţionării la solicitările cetăţenilor.

Ministrul Afacerilor Interne Dorin Recean, a mulțumit Guvernului Germaniei pentru larga agendă de cooperare dintre Ministerul Afacerilor Interne din Germania și Republica Moldova, iar în acest mod se contribuie direct către obiectivul de creștere a capacităților de asigurare a securității.

La rîndul său, Ion Bodrug, șeful Inspectoratului General al Poliției a adus sincere mulţumiri conducerii Republicii Federale Germane, în persoana dl. Matthias Meyer, Ambasador în Republica Moldova şi conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru aportul adus angajaţilor poliției, care va contribui la realizarea priorităţilor prin crearea unui mediu favorabil pentru siguranţa copiilor din Republica Moldova.

Automobilele de model ”Suzucki SX4 ” inscripţionate cu însemnele instituţiei, au fost distribuite la Inspectoratele de poliţie Bălţi, Ungheni și Cahul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав