X 
Cutremure stiri: 502

Ministerul Transporturilor: Toate traseele republicii au fost curăţate

27 ian. 2014,, 11:40   Societate
3536 3
Foto: gradinariu.ro
Potrivit Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, toate traseele naționale au fost deszăpezite și sînt practicabile. Nu sînt localităţi blocate din cauza zăpezii. A fost asigurat, de asemenea, accesul la școli și centrele raionale.

Potrivit datelor Ministerului, pe parcursul întregii nopţi, pe drumuri a fost presărat aproximativ 2.200 de tone de material antiderapant. La lucrările de deszăpezire au fost implicate 230 de unități de autospeciale și aproximativ 500 de angajaţi.

În prezent toate serviciile rutiere continuă să funcționeze în regim non-stop.

Totodată, condițiile meteorologice de mai departe nu vor contribui la îmbunătățirea situaţiei pe drumuri. În republică se va menține codul galben de pericol din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Va ninge periodic, pe alocuri, în special, în partea de sud, va viscoli puternic și se vor forma troiene. Pe drumuri va fi polei. Meteorologii prognozează ninsori şi pentru următoarele cîteva zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав