Cutremure stiri: 502

Noul Ford Transit Connect a fost numit «Furgonul internațional al a.2014 »

27 ian. 2014,, 17:27   Ştiri Auto
4746 0
Foto: ford
La expoziția internațională «Comtrans» din Moscova, noul Ford Transit Connect a fost numit «Furgonul internațional al a.2014 ». Ford este primul și unicul producător auto, care a primit acest prestigios titlu de două ori consecutiv. Ford Transit Connect oferă cele mai bune, în clasa respectivă, caracteristici de economie a combustibilului, capacitate de încărcare și volum util. Versiunea occidentală, dotată cu tehnologiile Ford ECOnetic, consumă 4,0/100 km și emană CO2 în volum de 105 gr/km*, ceea ce este cu 34% mai puțin, comparativ cu modelul anterior.
Automobilele Transit Connect au un compartiment pentru încărcături încăpător și practic, volumul lui (în funcție de versiune – Van, Double-Cab-in-Van sau Kombi) este de la 2,9 la 3,6 m³ , cu peretele despărțitor deplin. Capacitatea maximă de încărcare este de 1000 kg – indicele cel mai bun în clasa respectivă.
«Noul Transit Connect stabilește standardele furgoanelor compacte și noi ne mîndrim cu faptul, că iarăși am obținut acest titlu prestigios, – a comentat Barb Samardjici, vicepreședinte în probleme de elaborări auto la Ford of Europe. – Noul Transit Connect este rezistent și funcțional, ca oricare unitate de transport comercial de la Ford, concomitetnt este deosebit de econom și îl deosebește un dessign atrăgător ».
Compartimentul de încărcături al automobilului se bucură de un șir de soluții inovatoare, printre care un bocaport în peretele despărțitor, o construcție pliantă a scaunului pentru pasagerul din față, o portieră glisantă la versiunea cu ampartament mare, fapt care permite încărcarea europaletei. Ford a acordat o atenție sporită rezistenței și siguranței modelului, efectuînd o serie de testări special elaborate de companie pentru transportul comercial ușor. Automobilul este elaborat în tradițiile standardelor înalete ale rezistenței și siguranței, și este primul în clasa respectivă, care oferă așa tehnologii avansate, cum este sistemul de frînare automată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав