X 
Cutremure stiri: 501

Valerie Trierweiler nu regretă nimic

30 ian. 2014,, 19:00   Showbiz
6328 0
Foto: wemontreal.com
Fosta Primă Doamnă a Franței, Valerie Trierweiler, a vorbit despre ruptura sa de Francois Hollande și nu exclude posibilitatea de a scrie o carte despre tot ceea ce s-a întîmplat, după cum notează şi cotidianul Le Figaro.

După o lungă tăcere mediatică, Valerie Trierweiler a acceptat să revină asupra separării sale de Francois Hollande. Revista Paris-Match, unde fosta Primă Doamnă ţinea o rubrică de cronică literară şi a fost timp de mai mulţi ani jurnalistă la secţiunea de politică, a stat de vorbă cu Valerie Trierweiler în avionul care o ducea spre India. În timp ce Le Parisien a beneficiat de confidenţele ei de-a lungul călătoriei sale umanitare în sprijinul ONG-ului Action contre la faim, călătorie din cauza căreia ea a fost supusă unei „mari presiuni” în scopul anulării acesteia.

De-a lungul întregii sale călătorii, ea a răspuns la SMS-uri din partea lui Francois Hollande, care se îngrijora pentru 'buna organizare a călătoriei şi starea de sănătate a fostei Prime Doamne.

„Nu mi-a plăcut niciodată fastul de la Elysee. India înseamnă o întoarcere la libertate, departe de lumea politică şi trădările ei', a afirmat Valerie Trierweiler pentru Parisien Magazine. „Nu am trăit puterea în acelaşi fel (n.r. - ca Hollande). Aceasta a distrus ceva. Eu aş fi preferat o viaţă normală: poate că am mai fi fost şi azi împreună. Eu ştiu cine sînt, pot să mă privesc în oglindă. Sînt liberă”, a spus fosta Primă Doamnă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав