X 
Cutremure stiri: 501

Primarul are o solicitare către poliție

3 feb. 2014,, 10:15   Societate
3528 1
Foto: noi.md
Deszăpezirea străzilor municipale în timpul ninsorilor abundente de săptămîna trecută a dat mari bătăi de cap serviciilor Primăriei. Potrivit întreprinderii „Exdrupo”, drumarii au intervenit cu dificultate la curățarea străzilor, din cauza tirurilor care circulau în oraș.

În acest sens, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a cerut Inspectoratului General de Poliție să nu permită circulația tirurilor prin oraș în timpul ninsorilor puternice. Chirtoacă le-a solicitat subalternilor săi să se asigure că problema va fi rezolvată.

Totodată, șeful Întreprinderii Municipale „Exdrupo”, Efim Cheptănari, a anunțat că în acest an, pentru curățarea drumurilor a fost folosită o cantitate de două ori mai mare de material antiderapant. Dacă anul trecut, pînă în luna februarie au fost utilizate circa 3000 de metri cubi de material antiderapant, în acest an, pe străzile orașului, au fost distribuiți circa 5900 de metri cubi.

Menționăm că circulația rutieră pe șapte străzi din capitală, în timpul ninsorilor puternice, este închisă. Este vorba despre străzile Timiș și Ganea, situate în centrul orașului, despre porţiunile străzii Paris de la Buiucani și strada Poştei din sectorul Rîşcani. În plus, este interzis traficul pe străzile Căuşeni, de la Botanica, Vadul lui Vodă și pe stradela Uzinelor, de la Ciocana.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав