X 
Cutremure stiri: 505

Pîndea tinere în stații și le jefuia

6 feb. 2014,, 11:15   Societate
3983 0
Foto: primorye24.ru
Un bărbat în vîrstă de 39 de ani din Chișinău a ajuns pe mîna poliției după ce ar fi comis două jafuri la sîrșitul anului trecut. Bărbatul, care mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare, și-a recunoscut vina.

Potrivit oamenilor legii, suspectul amenința și jefuia tinerele care făceau autostopul. Odată ajunse în mașina acestuia, tinerele erau deposedate de bunurile personale.

Una dintre victime, o tînără de 24 ani, a povestit polițiștilor că aștepta la o stație de autobuz de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă și a urcat în mașina bărbatului, care s-a oferit să o ducă acasă. Ajungînd în apropierea comunei Tohatin, individul a ameninţat-o cu răfuială fizică şi a deposedat-o de telefonul mobil în valoare de 5000 de lei.

Cea de-a două victimă este, la fel, o tînără de 27 de ani, care a urcat în automobilul bănuitului, de la aceeaşi staţie de autobuz. Conform unui scenariu similar, femeia a fost deposedată de bunurile personale și abandonată pe marginea drumului.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. El riscă închisoare pe un termen de pînă la șapte ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав