Cutremure stiri: 502

Compania Jaguar Land Rover prezinta noul videoclip

7 feb. 2014,, 17:08   Ştiri Auto
3554 0
Foto: jaguar

Compania Jaguar Land Rover prezintă primul spot publicitar în cadrul programului de marketing «British Villains», creat pentru a fi transmis în timpul SuperBowl american. Spotul «Rendezvous» el a acumulat deja un număr record de vizionări și comentarii, devenind cel mai popular video în istoria Jaguar.

Spotul de 60secunde, demonstrat în cel de-al patrulea sfert la SuperBowlXLVIII, prezintă noul Jaguar F-TYPE Coupé, vînzările căruia vor începe în Rusia în primăvara lui2014 , și hach-tehcul unical companiei de publicitate– #GoodToBeBad (E bine să fii rău.). S-au filmat starurile cinematografiei engleze Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston și Mark Strong, regia aparține laureatului premiului Oskar Tom Hooper.

Ideea campaniei publicitare «BritishVillains»este că anume actorilor britanici le aparțin cele mai bune interpretări ale eroilor negativi din cinematografia mondială: farmec și inteligență, cumpătare și încredere în sine – așa sunt răii în interpretarea britanicilor. În deschiderea «Rendezvous» Sir Ben Kingsley se întreabă: «Ați observat, că în toate filmele de la Hollyvood răufăcătorii sunt interpretați de britanici ?» Apoi spectatorii îl văd pe Mark Strong la volanul celui mai nou F-TYPECoupé, în drum spre o întîlnire cu «băieții răi» – Sir Ben Kingsley și Tom Hiddleston –în locurile sacre ale Londrei contemporane.

De la demararea campaniei și demonstrarea «Rendezvous» la Super Bowl numărul de vizitatori ai paginilor Jaguar în rețelele de socializare a crescut de 12 ori și a atins cote-record. În mediu, indicatorul zilnic al brandului Jaguar a crescut cu 30%. La 2 februarie, 2014 în rețelele de socializare Jaguar a fost pomenit de 12 mai mult, un record total. În cinci zile de la apariția spotului, acesta a fost vizionat de peste 7,5 milioane de utilizatori, adică «Rendezvous» a devenit cel mai popular, în istorie, video de la Jaguar .

Scurtmetrajul «Rendezvous» a fost filmat de Tom Hooper la Londra, cu participarea studioului său SmugglerFilms. Coloana sonoră în interpretarea orchestrei simfonice din Londra, aparține lui Alexandre Desplat, care a mai colaborat cu Hooper la filmul ”TheKingsSpeech”. Fonograma a fost făcută în legendarul studio AbbeyRoad.

Spotul publicitar«Rendezvouz» este accesibil la adresa:http://www.jaguarusa.com/british-villains.html

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав