Cutremure stiri: 502

New Land Rover Defender se adapteze la noile realități

10 feb. 2014,, 13:19   Ştiri Auto
2947 0
Foto: Land Rover
Land Rover Defender de generație nouă nu va fi pe placul tradiționaliștilor și a conservatorilor, însă aceștea vor fi nevoiți să se conformeze. Designerul-șef al companiei britanice GerryMcGoverna vorbit despre planurile de lucru asupra exteriorului celei mai așteptate noutăți de la Land Rover.

Despre faptul, că Land Rover va înlocui legendarul SUV se vorbește din a. 2011. Atunci a fost demonstrat conceptul Land Rover DC100, care a iscat discuții aprinse între admiratorii modelului, în special pe tema designului, care nu mai amintea brutalele contururi clasice ale unui Defender. Britanicii au tot repetat, că DC100 Sport , care l-a urmat, are doar mostre experimentale, dar se pare că Land Rover rămâne fidel cursului ales acum 3 ani.
Gerry McGovern, stilistul principal al mărcii, în interviul oferit ziarului britanic Shropshire Star a declarat, că producătorul va trebui, așa sau altfel, să modifice designul Defender - prea mulți ani acesta a rămas neschimbat. ”Va trebui să se spele, pentru a atrage privirile. Mașina va păstra silueta caracteristică, însă nu va mai face impresia de pură funcționalitate, trebuie să-l facem mai actual pentru contemporaneitate ", - a declarat designerul.
Gerry McGovern susține, că rezultatul muncii stiliștilor nu va fi pe placul fanilor contururilor clasice brutale, dar ei vor fi nevoiți să se conformeze. În schimb, Land Rover Defender va găsi un nou auditoriu – producătorul intenționează să comercializeze în viitor câte 100 000 exempplare anual.
Anterior s-a anunțat, că Land Rover Defender de generație nouă poate obține nu doar un exterior nou și o altă platformă, dar și un nume total nou. Înnoirea totală a familiei compania o preconizează până la sfârșitul a. 2017 – atunci pe piață vor apărea modificări SUV de diferite mărimi și lungimi de ampatament, și versiunea pick-up .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав