X 
Cutremure stiri: 505

Andrian Candu le pregătește o surpriză comuniștilor

21 feb. 2014,, 15:28   Politică
5184 6
Foto: noi.md
Divergențele de opinii existente între coaliția de guvernare și opoziție pe marginea evenimentelor de la Kiev stîrnește noi tensiuni între cele două tabere. Astăzi, vicepreședintele Parlamentului Andrian Candu a declarat că este deranjat de atitudinea comuniștilor și socialiștilor față de protestele din Ucraina și va cere, în acest sens, Bruxelles-ului să aplice interdicție de intrare în UE pentru conducerea PCRM și pentru Igor Dodon.

„Condamn atitudinea cinică a conducerii Partidului Comuniștilor și a lui Dodon față de evenimentele de la Kiev. Fac această declarație în nume personal, ca deputat și ca om care are mulți apropiați la Kiev și este îngrijorat de ce se întîmplă acolo. Nu pot să stau și să văd cum sînt făcuți trădători și teroriști cei care au aspirații occidentale, cei care își doresc o viață mai bună sub auspiciile UE. Mă deranjează cinismul persoanelor respective. Voi trimite personal o scrisoare la Bruxelles, prin care voi cere să fie examinată posibilitatea aplicării interdicțiilor de intrare și acces în UE pentru conducerea PCRM și Dodon”, a precizat Candu.

Precizăm că anterior socialistul Igor Dodon a declarat că ceea ce se întîmplă în Ucraina este o lovitură fără precedent la adresa statalității acestui stat, pusă la cale de Occident. Și comunistul Mark Tkaciuk a calificat evenimentele din Ucraina drept rezultatul unor provocări iresponsabile din partea Uniunii Europene.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав