X 
Cutremure stiri: 506

În cazul înrăutățirii situației din Ucraina, va suferi turismul moldovenesc „bugetar” (VIDEO)

24 feb. 2014,, 17:55   Societate
4332 0
Foto: noi.md
Aceasta este opinia directorului Agenției Naționale de Turism, Nicolae Platon. După decizia părții ucrainene care îi obligă pe cetățenii moldoveni să prezinte la traversarea frontierei 400 de euro, precum și din cauza situației politice instabile, țara vecină ar putea rămîne fără turiști din Republica Moldova.

„Ucraina, după politica de prețuri în turism, practic se aseamănă cu România, a spus Nicolai Platon pentru NOI.md. Prin urmare, turiștii se vor putea reorienta pe această direcție, complicînd situația doar regimul de vize. Cel mai mult în această situație riscă să rămînă fără vacanțe locuitorii Moldovei, care în mod tradițional pleacă la odihnă la Zatoka, Koblevo și Sergeevka. Cu toate acestea, oficial, partea ucraineană continuă să colaboreze cu noi și chiar și-a confirmat participarea la expoziția noastră turistică «Tourism. Leisure. Hotels.», care va avea loc între 10 și 13 aprilie la „Moldexpo”.

Turiștii moldoveni care zboară în țările calde prin Aeroportul International din Borispol continuă să se confrunte cu unele dificultăți.

„Principala problemă legată de zboruri cu escală prin Borispol rămîne Egiptul. Au existat mai multe cazuri în care zborurile au fost anulate și operatorii noștri de turism au fost nevoiți să returneze banii clienților”, a adăugat Platon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав