X 
Cutremure stiri: 505

În Moldova va ateriza un desant de … extrasenși!

26 feb. 2014,, 15:36   Societate
7175 4
Foto: tsn.ua
Pe 21 martie publicul din capitală va avea parte de un master-class unic de patru ore, susținut de cei mai faimoși ghicitori, clarvăzători și mediumuri, ale căror superputeri au fost confirmate de etapele dificile din cadrul proiectului televizat „Lupta extrasenșilor”. Cîștigătoarea celui de-al 9-lea sezon Natalia Banteeva i-a reunit pe cei mai renumiți participanți la competiția paranormală și a devenit ideologul mișcării „Trezește-te!”. Echipa ei le propune oamenilor să privească lumea complet diferit, să-și cunoască puterile și să învețe tot ce pot face extrasenșii. Ea este convinsă că fiecare om este dotat nu doar cu talentul de a muta obiecte, a aprinde focul, a vindeca durerea, dar și de a citi gîndurile, prezice viitorul și chiar influența soarta.

„Fiecare om este înzestrat cu capacitatea de a „vedea, auzi, cunoaște”, cu mai multe forțe ascunse decît își imaginează. Adevăratele capacități ale corpului și spiritului uman sînt nelimitate, ele trebuie doar să fie trezite. Toate învățăturile religioase, filozofice și științifice afirmă același lucru: omul este o asemănare a lui Dumnezeu, adică o ființă atotputernică, capabilă să influențeze spațiul, timpul și materia la scară cosmică”, a menționat Natalia.

Împreună cu Natalia Banteeva, la Chișinău va sosi și fostul participant la show-ul „Dom-2”, extrasensul Vlad Kadoni, clarvăzătorul Anatoly Ledenev, chiromantul Dmitri Troițki, bioenergoterapeutul Anika Sokolskaia, tarologul Victoria Raides.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав