Cutremure stiri: 507

Kadîrov îl amenință pe Iaroș

2 mar. 2014,, 01:09   Externe
15941 10
Foto: ntv.ru
Președintele cecen Ramzan Kadîrov a scris în Instagram-ul său că intenționează să-l "trimită" pe liderul "Sectorului de dreapta", Dmitri Iaroș, după teroristul Doku Umarov.

"Astăzi a devenit cunoscut faptul că liderul naționaliștilor ucraineni, Dmitri Iaroș, îi solicită lui Doku Umarov să organizeze atacuri teroriste în Rusia. Am văzut în mod clar pe cine America și Europa îl consideră opoziționar și forță politică. Iaroș public cheamă la teroare, dar este ajutat de țările care cum că ar fi împotriva terorii. SUA l-au recunoscut pe Umarov unul dintre principalii teroriști din timpul nostru, iar Iaroș ei pentru ei un băiat bun", - scrie Kadîrov.

"Naționaliștii ucraineni ar dori să opună Rusiei și tătarii din Crimeea. Am vorbit personal cu liderii lor. Ei nu intenționează să ridice armele împotriva Rusiei. Iar cuvintele lui Dmitri Iaroș, că a luptat în Cecenia, nu le vom lăsa fără atenție. Doku Umarov cu ajutorul nostru, s-a dus acolo de unde nimeni încă nu a revenit. O să-i luăm într-acolo bilet și lui Iaroș", - a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав