X 
Cutremure stiri: 501

Voronin: În spatele evenimentelor de pe Maidan și din 7 aprilie s-a aflat unul și același om (VIDEO)

12 mar. 2014,, 09:44   Politică
8925 9
Foto: noi.md
Liderul PCRM Vladimir Voronin cunoaște cine este organizatorul protestelor din Ucraina. Mai mult chiar, principalul comunist al țării afirmă că acest om s-a aflat și în spatele evenimentelor din 7 aprilie. Sursa de informație a lui Vladimir Voronin este o sursă Internet. Această declarație a fost făcută în cadrul emisiunii Politika de la TV 7.

Vladimir Voronin, Președinte PCRM: «Vreau să vă spun, că deja pe primul site a fost publicată informația, că unul din organizatorii Maidanului a fost un oarecare cetățean leton Grigoriev. Și vă spun, că organizatorul evenimentelor din 7 aprilie 2009 de la Chișinău a fost un oarecare cetățean al SUA din Letonia, sper să nu greșesc cu numele de familie Grigorievs, la sfîrșit cu litera s».

Cît privește referendumul privind alipirea Crimeei la Rusia Vladimir Voronin a preferat să nu comenteze. El a ref uzat să răspundă la întrebarea moderatorilor.

Igor Boțan, Director, Asociația Pentru Democrație Participativă, ADEPT: «Crimeea va deveni parte componentă a Rusiei. Veți susține relații cu o asemenea Rusie, care a luat o parte a Ucrainei, știind, că noi avem Transnistria, care de asemenea este susținută de Rusia».

Vladimir Voronin, Președinte PCRM: «Pînă la mine și pînă la partidul nostru există multe organizații – ONU, OSCE, APCE».

Parlamentul local de la Simferopol a adoptat declarația privind independența. Potrivit documentului, dacă referendumul va fi pozitiv,Crimeea va fi declarată un stat independent și suveran și în această calitate se va adresa cu propunerea de a intra în componența Rusiei. La rîndul său, Rada de la Kiev amenință că va înceta împuternicirile parlamentului din Crimeea, dacă pînă mîine plebiscitul nu va fi contramandat.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав