Cutremure stiri: 502

Ford Motor Company este recunoscută drept una dintre cele mai etice companii din lume

21 mar. 2014,, 15:55   Ştiri Auto
4116 0

Foto: ford
Dearborn,Michigan, SUA, 21 martie,2014 – Al cincilea an consecutivFord Motor Company esterecunoscutădreptunadintrecelemaieticecompanii din lume, conform datelorinstitutuluiEthisphere, un notoriucentru de cercetăriîndomeniuleticiibusinessului, luptei cu corupțiașidezvoltăriidurabile.

AnulacestaFordesteuniculproducător auto, care a intratînlistacelor 144 de companii, selectatedintrealtecîtevamii, celucreazăîntoatălumea. Compania a fostapreciatăpentrumeriteleînresponsabilitateacorporativă, colaborare cu structurile de stat șiadministrareabusinessului.

Premiulesteconferitdoaracelorcompanii, care traducînviațăpropriilecuvintedesprerespectareanormeloretice, realizeazăacestenormeînpracticășiprinexemplulpropriuformeazănoistandardepentruindustrie.

Laureațiaiediției a opta a premiuluianual, instituit de Ethisphere, au devenit144din41 de ramuri industrale.21 companii au fostincluseînaceastălistăpentru prima oară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав