Cutremure stiri: 505

Ce spune ministrul Recean despre instalarea posturilor de poliție în Găgăuzia

27 mar. 2014,, 11:25   Societate
4082 0
Foto: noi.md
Ministrul de interne, Dorin Recian, a venit cu unele precizări în ceea ce privește intenția autorităților găgăuze de a instala posturi de poliție la intrarea în regiune. Deși a fost evaziv în declarații, ministrul Recean a calificat drept „deocheate” discuțiile pe marginea acestei inițiative, precizînd că serviciul polițienesc este unul uniform în toată țară, fără excepții.

„Discuții și declarații deocheate în ceea ce privește instalarea posturilor de poliție în Găgăuzia. Poliția activează în interesul cetățeanului, nu în favoarea unui grup de interese. Serviciul polițienesc este unul uniform pe suprafața țării, peste tot este același serviciu polițienesc. Poliția va asigura ordinea publică și respectarea legi și nu va tolera încălcarea legii”, a menționat Recean.

Precizăm că executivul autonomiei găgăuze a dispus instalarea a trei posturi ale poliţiei la intrarea pe teritoriul Găgăuziei. Decizia a fost luată în legătură cu numeroasele plîngeri ale cetăţenilor despre percheziţiile automobilelor de către colaboratorii Inspectoratului Naţional de Patrulare, spun autoritățile locale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав