X 
Cutremure stiri: 501

Fosta parteneră de viaţă a preşedintelui Hollande, Ségolène Royal, numită ministru în guvernul Valls

2 apr. 2014,, 15:45   Externe
3148 0
Фото: adevarul.ro
Noul Guvern francez, condus de fostul ministru de Interne Manuel Valls, a fost anunţat miercuri la Paris, printre noii miniştri regăsindu-se şi fosta parteneră a actualului preşedinte francez François Hollande, Ségolène Royal, relatează AFP.

Guvernul a înlocuit-o pe Georgeta Gavrilă la Prefectura Bucureşti cu p... Guvernul aprobă în şedinţa de astăzi returnarea către transportatori a... Aderarea la NATO nu este o prioritate pentru Guvernul de la Kiev, afir... Royal, în vârstă de 59 de ani, fostă candidată la alegerile prezidenţiale din 2007, şi fostă parteneră de viaţă a preşedintelui Francois Hollande, a fost numită ministru al Ecologiei, Dezvoltării durabile şi Energiei, funcţie pe care a ocupat-o şi în 1992.

Laurent Fabius îşi păstrează funcţia de ministru de Externe, în timp ce Jean-Yves Le Drian a fost reconfirmat la Ministerul Apărării, a anunţat miercuri preşedinţia. Laurent Fabius este numit ministru al Afacerilor Externe şi "Dezvoltării Internaţionale", a anunţat secretarul general al preşedinţiei, Pierre-René Lemas. Jean-Yves Le Drian este numit ministru al Apărării, a adăugat el. Ministerul Finanţelor are însă o nouă conducere, în persoana lui Michel Sapin, fost ministru al Muncii. Socialistul Arnaud Montebourg, membru al aripii stângiste a partidului a fost numit ministru al Economiei, Redresării productive şi Infrastructurii digitale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав