Cutremure stiri: 502

Land Rover Discovery Vision, concept prezentat în premieră la New York

3 apr. 2014,, 17:48   Ştiri Auto
2027 0

Foto: Land Rover

Discovery Vision Concept va fi dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la New York, anticipând designul noii familii de vehicule Land Rover Discovery.

Land Rover va dezvălui viziunea sa de design pentru noua familie de SUV-uri premium la Salonul Auto de la New York 2014.

Discovery Vision Concept prezintă esenţa viitoarei familii de SUV-uri, construită pe principiile cheie al companiei: design emoţional, capacităţi fără rival şi versatilitate, ducând-o la noi niveluri folosind tehnologii de ultimă generaţie.

Producătorul englez a publicat şi un teaser video, dar cu toate că este destul de vag, putem observa că modelul are o faţă rotundă, parbriz înclinat şi acoperiş panoramic. Se remarcă şi pilonii angulari din spate şi un interior premium, cu posibilităţi flexibile de aranjare a scaunelor.

„Discovery a fost elementul pivot ce ne-a ajutat în construirea fundaţiei brandului Land Rover. Este admirat în toată lumea şi iubit de baza puternică de clienţi. Am creat Conceptul Vision pentru a împărtăşi esenţa viitorului Discovery şi pentru a debuta un nou şi convingător design, ce se conectează la nivel emoţional cu clienţii de astăzi şi de mâine”, a declarat Gerry McGovern, director de design pentru Land Rover.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав