X 
Cutremure stiri: 505

Cine va vizita Republica Moldova pe 9 mai: Putin sau Rogozin?!

8 apr. 2014,, 16:14   Societate
4530 2
Foto: segodnya.ua
Viceprim-ministrul Federaţiei Ruse Dmitri Rogozin va vizita Republica Moldova pe data de 9 mai. În acea zi el intenţionează să vină la Tiraspol, relatează NOI.md, cu referire la realitatea.md.

Potrivit surselor proprii ale portalului citat, pe 9 mai Dmitri Rogozin va participa la parada militară care va avea loc în această zi la Tiraspol.

Reamintim că liderul nerecunoscutei Republici Moldoveneşti Nistrene, Evgheni Şevciuc, a semnat un ordin cu privire la desfășurarea paradei militare în cinstea "celei de-a 69-a aniversări a Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial în Europa și celei de-a 70-a aniversări de la eliberarea regiunii transnistrene de sub ocupația româno-fascistă".

De asemenea, trebuie menţionat că şi anul trecut, pe 9 mai, vicepremierul rus a fost la Tiraspol şi la Chişinău. Acesta a ţinut şi un discurs în Piaţa Marii Adunări Naţionale în cadrul unui concert dedicat Zilei Victoriei.

În cadrul unei conferinţe de presă, după adresarea anuală către populaţia Transnistriei, Evgheni Şevciuc a fost întrebat dacă preşedintele rus, Vladimir Putin, va veni într-adevăr la Tiraspol pe 9 mai și a răspuns că informaţiile au fost anunţate pe 1 aprilie.

În ceea ce priveşte o eventuală vizită a domnului Rogozin, pînă în prezent nu s-a relatat nimic despre aceasta, nici pe paginile lui în reţelele de socializare, nici pe site-urile oficiale ale Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, pretinsului minister al afacerilor externe al regiunii, nici pe pagina lui Evgheni Şevciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав