X 
Cutremure stiri: 502

Noul sedan Focus debutează la New York și își pregăteșete producerea în Germania

10 apr. 2014,, 11:14   Ştiri Auto
3354 0
Foto: ford
Chișinău, 9 aprilie, 2014 – La salonul auto din New York Ford va prezenta noul Ford Focus cu caroseria sedan, după debutul noii versiuni a modelului cu caroseriile hatchback și wagon, la Geneva Motor Show în martie, curent.

Noul Ford Focus va apare pe piața moldovenească în a. 2015. Ca și modelul actual Focus, recunoscut în lumea întreagă, noul model va fi produs la uzina Ford din Saarlui (Germania) .
«Noul Focus propune cele mai noi funcții și tehnologii, versiunea a suferit și un șir de perfecționări, – spune Șerif Marakbi, director autoturisme Ford of Europe. – Designul rafinat a dat noului Focus un stil modern atît în interior, cît și în exterior. Spiritul Focus constă în satisfacția șofatului, pe care o încearcă șoferul la volanul acestui automobil, și noi nu l-am neglijat nici în noua versiune – chiar l-am îmbunătățit».

Noul Ford Focus plasează cel mai vîndut automobil din lume la un nivel superior grație tehnologiilor inovatoate, designului mai strălucit al exteriorului, interiorului rafinat și calității înalte a garnisirii.

Noul Focus – primul automobil global Ford, care va propune clienților noua «hands-free»- tehnologia parcării perpendiculare, care ajută șoferul să-și parcheze mașina între alte automobile; precum și sistemul perfecționat de frănare automată Active City Stop, care acum funcționează la viteze pînă la 50 km/h.

În noul Focus, în premieră europeană, va fi prezent sistemul SYNC 2 – un sistem multimedia Ford cu ecran tactil color cu rezoluție înaltă și sistem avansat de dirijare sonoră pentru un acces facil la audio, navigare, climat- control și telefoane mobile.

Noul Focus ,tot în premieră, va avea în dotare sistemul MyKey, care permite posesorilor să stabilească restricții pentru viteza maximă și volumul sunetului sistemului audio, sau chiar să închidă total sunetul pînă cînd șoferul și pasagerii vor cupla centurile de siguranță.

Ford Focus își păstrează titlul de bestceller al anului 2013, conform datelor companiei Ford, rezultate din raportul anual al companiei de cercetări Polk, parte componentă IHS Automotive.

Ford produce Focus la 8 uzine pe patru continente. Capacitățile de producere din Germania, SUA, Rusia, China, Vietnam,Thailanda, Taiwan și Argentina îi permit să producă peste 1,5 mln. automobile Focus în an, cîte 2 automobile per secundă

Pentru prima oară, compania Ford a scos pe piață Focus în a.1998 și de atunci în lume au fost comercializate peste 12 mln. de automobile ale acestui model, care a devenit bestceller mondial de două ori consecutiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав