Cutremure stiri: 503

Veste bună pentru guvernul Leancă

24 apr. 2014,, 11:39   Politică
8954 11
Foto: noi.md
Încrederea cetățenilor în guvernul Leancă a crescut cu 9 la sută, față de noiembrie 2013. Cel puțin așa arată datele Barometrului Opiniei Publice pentru luna aprilie curent, făcut public astăzi.

Astfel, 27 la sută dintre respondenți califică activitatea executivului drept bună, în timp ce alți 6 la sută consideră că este foarte bună. Totodată, numărul celor care apreciază negativ activitatea Guvernului a scăzut. Potrivit autorilor sondajului, creșterea încrederii în guvernare se datorează și multiplelor vizite ale oficialilor străini în Republica Moldova.

Sondajul mai arată că cetățenii moldoveni continuă să fie preocupați în cea mai mare măsură de problema sărăciei, cea a prețurilor mari, de viitorul copiilor și de șomaj. 68 la sută dintre respondenți cred, în continuare, că lucrurile în țară merg într-o direcție greșită.

Menționăm că sondajul a fost realizat la comanda Institutului de Politici Publice, în perioada 28 martie – 13 aprilie, pe un eșantion de 1115 persoane, cu o marjă de eroare de ± 3 procente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав