X 
Cutremure stiri: 501

Kadîrov a promis să "LICHIDEZE" membrii unităților ucrainene de reprimare

4 mai. 2014,, 02:41   Externe
16801 31
Foto: glagol-info.com
Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, care anterior a dat un termen de 72 de ore huntei de la Kiev pentru a înceta genocidul din sud-est, a făcut o declarație oficială - Cecenia este gata să rezolve "în întregime" problema cu unitățile de reprimare, în cazul în care autoritățile din Federația Rusă vor decide să folosească forța armată.

"Din orașul ucrainean Slaveansk vin știri alarmante.

Autoritățile ucrainene ilegale au început în acest oraș o operațiune militară de proporții împotriva propriului popor. Se folosesc pe scară largă vehicule blindate, elicoptere militare. Slaveanskul este supus tirurilor de artilerie și din aer. Orașul este blocat. Civilii nu pot evacua din oraș femeiile, bătrînii și copiii", - răsună pe site-ul oficial al liderului cecen.

"Regimului criminal de la Kiev pas cu passe apropie de dezlănțuirea războiului civil în Ucraina. Nu există nicio îndoială că Kievul întreprinde asemenea acțiuni doar cu sprijinul clar și fără echivoc din partea autorităților americane, țărilor occidentale și NATO", - spune Kadîrov.

"Nu putem privi liniștit cum mor oamenii pașnici", - spune el. La finalul declarației sale, Kadîrov adaugă: "Sîntem în orice moment în așteptarea ordinului președintelui Rusiei și sîntem gata într-un timp restrîns să-l punem în aplicare în întregime".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав