X 
Cutremure stiri: 506

Suzuki va arăta un nou crossover în capitala mondiala a modei

5 mai. 2014,, 16:01   Ştiri Auto
4947 0

Foto: Suzuki
Pentru a spori volumul vînzărilor, Suzuki va produce o mașină de teren compactă, care în șirul de produse ale mărcii se va plasa între modelele Jimny și Grand Vitara.

Noul produs al producătorului nipon este proiectat îm baza modelului conceptual iV-4, prezentat acum un an la Frankfurt. Consumatorii vor putea aprecia rezultatele muncii designerilor și inginerilor în toamnă. Publicația Indianautosblog scrie, că debutul este preconizat pentru octombrie – la Salonul Auto din Paris.

În prezent, informația privind dotarea tehnică a noului model " Suzuki încă nu a ajuns la reprezentanții mass-media. Se știe doar, că iV-4 va fi produs la uzina maghiară a companiei, modificarea cu tracțiune integrală și sistem ALLGRIP. Se mai spune, că concurenul Nissan Juke, Opel Mokka și Peugeot 2008 vor avea gabarite apropiate de cele ale conceptului, lungimea căruia este de 4 215 mm, lățimea – 1 850 мм, înălțimea – 1 665 mm.

Dealerii europeni Suzuki vor începe comercializarea modelului iV-4 în trimestrul întîi al anului viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав