Cutremure stiri: 501

Nostradamus a PREZIS o nouă cădere a pieței de capital în 2014

7 mai. 2014,, 00:03   Economie
6400 1
Foto: revistafelicia.ro
Fiecare cultură, de la cele vechi la cele moderne, și-a avut șamanul său care să ghicească viitorul. Unul singur aparține tuturor timpurilor, din vremea lui, pînă-n vremea noastră și pînă-n secolele viitoare, iar acesta este Nostradamus. El a prezis totul, de la Revoluția Franceză la asasinarea președintelui american John F. Kennedy, iar într-unul dintre catrenele lui recent interpretate s-ar părea că anunță o nouă cădere a pieței de capital, în 2014.

„Vulturul de lumină pură,/ în vremea cailor stînd în picioare precum copacii,/ se va avînta deasupra Muntelui Vechi, care e umplut cu aur,/ dormind numai atunci cînd se va naște Mielul Nou”.

Cei care au analizat predicția conținută în acest catren cred că „vulturul de lumină pură” este Bursa de Valori din Filipine (vulturul filipinez este specie ocrotită de lege, bursa de valori e muntele umplut cu aur). Știm că se referă la 2014, pentru că acesta este Anul Calului de Lemn, iar 2015 este Anul Oii, oaie care va fi, în prima zi din an, un miel abia fătat.

Dezvăluirea acestei interpretări a catrenului (probabil că se mai pot face și altele) provoacă rumoare și desenarea mai multor scenarii posibile.

Predicții economice, pe termen lung și scurt, fac și specialiștii de pe Wall Street. De ce să-l fi interesat pe Nostradamus ce se întîmplă cu o Bursă de Valori locală, tocmai din Filipine? Ce-ar putea stîrni, în plan mondial, curba descendentă a acesteia, fie și numai pînă „se va naște Mielul Nou”.

Sau poate că „mielul” nu are legătură cu Anul Oii, ci cu creștinismul, știut fiind că Philippine este o țară cu o populație preponderent creștină, iar catrenul prevestește venirea. acolo, a unui nou Mesia ce se va sacrifica pentru umanitate (sau pentru ieșirea ei din criză?). Mai ales că, spun unii „nostradomologi”, unul dintre catrene prezice Sfîrșitul Lumii, în 2016 (al lumii așa cum o știm, afirmă cei care nu vor să ne sperie prea tare).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав