Cutremure stiri: 506

UN NOU MARCAJ pentru persoanele care nu au fost lăsate să intre în Ucraina

7 mai. 2014,, 03:02   Externe
7688 0
Foto: mignews.com
Inovarea va permite identificarea rapidă a persoanelor cărora le-a fost refuzată trecerea frontierei de stat, în încercările lor repetate de a intra pe teritoriul Ucrainei. Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Poliției de Frontieră a Ucrainei.

Practica a fost introdusă în legătură cu asigurarea securității naționale și pentru a împiedica intrarea pe teritoriul Ucrainei a persoanelor cu vederi radicale, care pot participa la acțiunile anti-ucrainene.

La inițiativa poliției de frontieră, în formele deja stabilite de marcaj se adaugă nota "Refuzată intrarea în Ucraina".

Ea va fi aplicată în pașapoartele sau alte documente ale străinilor și apatrizilor cărora printr-o decizie motivată le-a fost refuzată intrarea în Ucraina, în modul prevăzut de lege.

De asemenea, se anunță că inovația va permite identificarea rapidă a persoanelor cărora le-a fost refuzată intrarea în Ucraina, în cazul încercărilor repetate de a intra în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав