Cutremure stiri: 506

Suzuki a elaborat un dispozitiv de propulsie hidrogen compact

27 mai. 2014,, 17:47   Ştiri Auto
5650 0
Foto:suzuki
Suzuki , în comun cu Intelligent Energy, a elaborat un dispozitiv de propulsie hidrogen compact, pe bază de celule de combustibil. Dezvoltă doar 5 cai putere. Dispozitivul a fost demonstrat la congresul Societății inginerilor auto din Japonia, la Yokohama.
Din spusele autorilor, noul dispozitiv, numit Gen4, poate fi instalat atât pe transportul pe două roți, cât și pe automobile în calitate de agregat suplimentar, pentru încărcarea bateriilor electrocarului în timpul mișcării.

Pentru comparație: modelul hidrogen Honda, produs în serie – FCX Clarity – are un dispozitiv de forță de 134c.p. În a. 2015 un model analog va apare la un alt producător nipon – «Toyota». Acesta va avea 136 c.p.

« Gen4 va ajuta companiile auto să economisească spațiu, să micșoreze greutatea, pentru a elabora automobile nu în detrimentul productivității. L-am creat ca pe un dispozitiv independent, de aceea poate deveni cea mai simplă soluție în crearea și scoaterea rapidă pe piață a automobilelor cu zero emanații nocive, fără cheltuieli mari și riscurile construirii propriului dispozitiv de forță», – a spus directorul administrativ Intelligent Energy James Batchelor.

Nu este precizată data când va începe producerea noilor dispozitive de forță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав