X 
Cutremure stiri: 502

Peste 1000 de șoferi nedisciplinați au ajuns pe mîna poliției

2 iun. 2014,, 12:25   Societate
4565 0
Foto: trm.md
Polițiștii Inspectoratului Național de Patrulare au înregistrat în zilele de odihnă pe traseele naționale 1144 de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere. Totodată, au fost depistați 34 de șoferi suspectați că ar fi condus sub influența alcoolului și a diferitor substanțe narcotice.

Cele mai frecvente încălcări admise de conducătorii auto țin de necuplarea centurii de siguranță, încălcarea limitei de viteză și purtarea convorbirilor telefonice în timpul șofatului. Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, în zilele de weekend au fost înregistrate nouă accidente rutiere soldate cu 11 persoane rănite.

Acestea s-au produs în municipiul Chișinău, raioanele Orhei și Drochia. Cele mai frecvente au fost ciocnirile între automobile, tamponările de pietoni și de diferite obstacole.

Totodată, în aceste zile, inspectorii au reținut 5 automobile și o persoană anunțate anterior în căutare de către organele de drept.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав