Cutremure stiri: 502

VOLVO CARS OBȚINE PRESTIGIOSUL PREMIU "TELEMATICS UPDATE AWARD"

16 iun. 2014,, 15:37   Ştiri Auto
4673 0
Foto: volvo
În ultimii ani Volvo Cars a muncit mult la noile elaborări, și azi compania obține premiul mondial "Global OEM Infotainment Solutions Award". Premiul, decernat de compania Telematics Update, a fost înmânat Volvo Cars la Conferința XIV Telematics, la 3 iuniel la Detroit.

În acest an premiul a avut 400 de pretendenți.. Volvo Cars a participat în două categorii separate: "Global OEM Infotainment Solutions Award" și "Best Automotive Application Award".
de clasă mondială. Ne orientăm la necesitățile clienților noștri, de aceea soluțiile no
"Suntem bucuroși să primim premiul, care încununează mai mulți ani de muncă asiduă, care ne-a permis să creăm pentru automobilele noastre sisteme distractiv-informaționaleastre inovatoare sunt vizibile grație anexelor unice, montate, ce oferă șoferului o interfață simplă în utilizare și mijloace excelente de dirijare a automobilului ", - a spus dr Thomas M. Müller, vicepreședinte Volvo Car Group.

Premiul "Global OEM Infotainment Solutions Award"

Premiul "Global OEM Infotainment Solutions Award" a fost decernat Volvo pentru noua soluție distractiv-informațională Sensus Connect, accesibilă azi în fiecare automobil nou Volvo, începând cu modelele anului 2014 .

Sensus Connect oferă utilizatorilor un șir de avantaje, care includ aplicații bazate pe tehnologii cloud, pentru actualizarea cărora nu va fi nevoie de noi programe sau de adresări la dealer, precum și conexiunea sigură și stabilă la Internet, cu protecția datelor cu caracter personal și a informațiilor despre automobil.

Aplicațiile Sensus Connect includ primul în lume service auto Pandora pentru transmiterea muzicii (este accesibil în anumite țări), precum și prima în lume posibilitate de a găsi și achita parcarea fără a ieși din automobil. Printre alte servicii, de exemplu, este cea de stabilire a locului de aflare, serviciul Glympse, care permite să fie anunțați alții despre locul de aflare a mașinii, sistemul informațional Wikipedia POI (căutarea obiectivelor turistice de pe rută), serviciul Connected Service Booking, care va aminti șoferului și va rezerva timp pentru efectuarea deservirii tehnice, resursele TuneIn, Rdio, Stitcher și multe altele.

"Grație relațiilor de parteneriat cu autorii aplicațiilor și colaborării cu compania Ericsson – furnizorul Volvo Cloud, cu autorul sistemului de navigare HERE (companie în componența Nokia), cu furnizorul mijloacelor integrate de procesare și transmitere a informației,compania Wireless Car, am putut oferi corelația optimă de soluții, pentru a satisface cererile mereu crescânde ale clienților", - a mai spus Thomas M. Müller .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав