X 
Cutremure stiri: 503

Agenția pentru Protecția Consumatorilor a cîștigat în instanţa de judecată procesul împotriva unui prestator de servicii defectuoase

17 iun. 2014,, 13:06   Societate
3494 0
Foto: vimeocdn.com
Instanța de judecată a dispus ca SRL "Chiffdecor Grup" să-i achite clientului său prejudiciul moral și material în valoare de circa 63 mii de lei, comunică NOI.md citînd Serviciul de presă al Agenției pentru Protecția Consumatorilor.

În documentul prezentat opiniei publice se spune că la sfîrșitul anului 2011, o oarecare cetățeancă a apelat la această companie, care se ocupă de instalarea geamurilor şi altor produse de policlorură de vinil, cu rugămintea de a i se oferi acest serviciu. Ea a plătit pentru lucru 43.000 de lei, dar în curînd a observat că lucrările au fost executate necalitativ. Dînsa i-a propus agentului economic să înlăture deficiențele, acesta însă a refuzat.

Compania nu a îndeplinit nici recomandarea Agenției pentru Protecția Consumatorilor (APC) de a remedia gratuit neconformitățile. Judecata ,care a avut loc recent, căci anume la ea a apelat concomitent şi păgubita, și APC, a obligat compania neonestă să-i achite femeii prejudiciul material și moral, în mărime de circa 63 mii de lei, în timp ce repararea deficiențelor existente ar fi costat compania nu mai mult de 1.000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав