Cutremure stiri: 505

Incendiul de la o clădire din sectorul Rîşcani (VIDEO)

22 iun. 2014,, 16:37   Societate
5138 0
Foto : point.md
Incendiu într-o clădire cu oficii din Capitală. Pompierii au fost alertaţi astăzi după-amiază pe strada Alecu Russo din sectorul Rîşcani. Oamenii care se aflau la etajele 15 şi 16 ale clădirii au fost evacuaţi.

Incendiul s-a produs aproximativ la ora 15. La etajele superioare ale clădirii cu oficii de pe strada Alecu Russo 1 a avut loc un scurtcircuit şi s-au aprins cîteva cabluri electrice.

Din cauza incendiului, circulaţia pe strada Alecu Russo a fost sistată aproape o oră, iar poliţiştii au permis doar circulaţia troleibuzelor. Martorii spun că focul s-a extins cu repeziciune şi a afectat cablurile electrice de pe acoperiş.

"De la bun început am văzut că ardea. Eram într-un local cu prietenii şi vedeam că ardea", a spus un bărbat.

"Am sunat la pompieri atunci cînd am observat că din clădire iese fum. Pompierii au venit în vreo 10 minute şi au stins flăcările", a declarat un alt martor ocular.

Pompierii spun că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

"Salvatorii au intervenit sus, văzînd focarul dat au întreprins măsuri pentru a-l lichida. Au fost folosite cinci stingătoare de praf şi o ţeavă pentru lichidarea focarului dat. Flăcările n-au pătruns în interiorul clădirii", a afirmat un pompier.

Accesul în clădire a fost interzis timp de aproape două ore. Un alt incendiu s-a produs astăzi la un hotel din Capitală. Potrivit pompierilor, cea mai mare parte a acoperişului unei anexe a ars. Nici o persoană nu a avut de suferit.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав