Cutremure stiri: 502

O noutate unicat de la ŠKODA – Rapid Spaceback deja în vânzare!

23 iun. 2014,, 15:09   Ştiri Auto
4566 0
Foto: Skoda
Centrul auto DAAC Hermes primește cereri pentru noul hatchback ŠKODA - Rapid Spaceback. ​​​

​ ​Rapid Spaceback îmbină pe deplin conceptul emoțional de design ŠKODA – noile trăsături fac modelul foarte expresiv. El are un design dinamic sportiv, și este, concomitent, un automobil practic și funcțional , perfect pentru persoanele și familiile tinere.


Liniile expresive ale caroseriei din față și ampartamentul lung subliniază caracterul sportiv al mașinii ŠKODA Rapid Spaceback, iar partea din spate a caroseriei cu lămpi de firmă și reflectoare de lumină întunecate oferă mașinii un plus de dinamism. Comparativ cu obișnuitele hatchbackuri, Rapid Spaceback pare mai dinamic, oferind pasagerilor mult spațiu și confort. Toate acestea avantajează automobilul atât vizual, cât și din punct de vedere funcțional.

Materialele de calitate înaltă și numeroasele soliții tehnologice «Simply clever» stau la baza salonului deosebit de spațios, în care se simt confortabil 5 pasageri. Portbagajul ajunge la 415 litri ți 1380 litri în cazul plierii scaunelor din spate – o performanță pentru hatchbackurile compacte.

Una din trăsăturile esențiale ale unui Rapid Spaceback este posibilitatea amplă de individualizare a automobilului. Ca opțiune, noul model va avea cel mai mare acoperiș panoramic din toată gama ŠKODA. Dimensiunile acoperișului sunt de 1 713 × 1 155 mm, iar dimensiunile părții transparente a acoperișului - 1 210 × 780 mm. Mai mult, opțional acoperișul panoramic poate fi combinat cu parbrizul alungit al portbagajului. Cu acoperișul panoramic, acesta prezintă o fâșie intermitentă de sticlă colorată, care începe la barele din față ale acoperișului și se termină la hayonul din spate. Combinarea elementelor unice ale designului dă un plus de individualitate modelului Rapid Spaceback .

Toate completările noului model pot fi completate cu diverse elemente și sisteme electronice, menite să creeze un confort maxim și o siguranță înaltă. Noul model poate fi dotat cu sistemul asistență la parcare, sistem de control a presiunii pneurilor, sistem de asistență la ridicarea în pantă, care permite mașinii să urce la deal fără riscul lunecării înapoi; faruri adaptive pentru ceață cu funcția Corner. Rapid Spaceback este primul automobil dotat cu servodirecție electromecanică (C-EPS). Printre avantajele acestui system - manevrabilitatea mai bună, greutatea și dimensiunile echipamentului mai mici.

În Moldova, Rapid Spaceback este accesibil în trei variante - Active, Ambition și Elegance сu 4 variante de motoare eficiente și econome de 75 c..p., 86 c.p., 105 c.p. și 122 c.p. pentru benzină și de 90 c.p. și 105 c.p. – pentru diesel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав