Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

CM-2014: Olanda și Costa Rica se vor întîlni în sferturile de finală (VIDEO)

30 iun. 2014,, 11:00   Sport
3932 0
Foto: gsp.ro
Olanda a trecut duminică seara de Mexic cu 2-1, după o partidă cu un scenariu dramatic. Mexicanii au condus cu 1-0. Olandezii au reușit egalarea în minutul 88, prin Sneijder. Klaas Jan Huntelar peste doar cîteva minute a adus victoria după executarea unui penalti scos de Roben. Olandezul a recunoscut după meci că a simulat, însă i s-a refuzat un penalti clar la sfîrșitul primei reprize.

În partida dintre Costa Rica și Grecia a fost nevoie de lovituri de la punctul cu 11 metri pentru a desemna învingătoarea. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal – 1-1.Pentru Costa Rica a marcat Bryan Ruiz, în minutul 52, iar pentru Grecia a înscris Sokratis, în minutul 90+1. Din minutul 66, Costa Rica a evoluat cu un jucător mai puţin, Duarte fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

La loviturile de departajare, pentru Costa Rica au marcat Borges, Ruiz, Gonzalez, Campbell şi Umana. Pentru Grecia au transformat Mitroglou, Christodoulopoulos şi Holebas, iar Gekas a ratat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?