X 
Cutremure stiri: 502

Putin convoacă Consiliul de Securitate

22 iul. 2014,, 01:08   Externe
5971 0
Foto: focus.ua
Administrația președintelui Rusiei a anunțat convocarea ședinței Consiliului de Securitate, principalul subiect al căreia va fi asigurarea suveranității și integrității teritoriale a țării.

Ședința Consiliului de Securitate va fi organizată marţi, 22 iulie, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

"În data de 22 iulie, o reuniune a Consiliului de Securitate al Federației Ruse prezidată de președintele Vladimir Putin va examina o serie de aspecte privind asigurarea suveranităţii și integrităţii teritoriale a Federației Ruse", se arată într-o declarație a serviciului de presă al Kremlinului.

La sfîrșitul anului 2013, Vladimir Putin a semnat o lege care a introdus în Codul penal articolul privind apelurile publice la divizarea țării și separatism.

În sesiunea de primăvară a parlamentului rus au fost aprobate amendamentele la Codul Penal, care prevăd înăsprirea responsabilității pentru promovarea unor acțiuni care vizează violarea integrității teritoriale a Rusiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав