X 
Cutremure stiri: 501

Plahotniuc: În lista electorală a Partidului Democrat vor nimeri doar persoane demne

1 aug. 2014,, 13:15   Societate
3432 3
Foto: noi.md
Lista electorală a Partidului Democrat din Moldova va fi formată în baza unei selecţii realizate de membrii formaţiunii. Fiecare candidat la funcţia de deputat va fi ales prin vot direct. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul şedinţei Biroului permanent municipal al filialei Chișinău, relatează NOI.md.

Conform procedurii, membrii partidului vor desemna prin vot în fiecare raion cele mai potrivite candidaturi și locul lor în lista electorală. Aceste alegeri interne sînt o premieră pentru Republica Moldova, dar reprezintă o metodă folosită cu succes în SUA și alte state cu democrații avansate.

În adresarea sa către colegii din conducerea Organizației Chișinău a partidului, Vlad Plahotniuc i-a îndemnat pe membrii PDM să se implice activ în desfăşurarea campaniei de alegeri interne.

„Fiecare dintre dumneavoastră are șanse să obțină un loc eligibil pe lista PDM pentru parlamentare, dacă vă veți convinge colegii să vă voteze. Acei candidați care se bucură de respect între membrii și simpatizanții partidului au cele mai mari șanse să fie votați și să obțină un loc bun pe lista PDM”, a subliniat prim-vicepreședintele PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав