X 
Cutremure stiri: 505

Vinurile moldovenești cuceresc America (FOTO)

4 aug. 2014,, 11:30   Societate
3655 3
Foto: maia.gov.md
În unul dintre cele mai renumite centre de degustare din New York – „Astor Wine Center” – pe 31 iulie a avut loc prezentarea vinurilor moldovenești, informează NOI.md cu referire la Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Vinificatorii moldoveni au impresionat importatorii și distribuitorii din New York cu vinurile moldovenești de calitate. La eveniment au fost prezenți peste 150 de persoane, importatori, distribuitori de vin și reprezentații mass-media. De menționat că, în afară de ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, vinurile moldovenești au fost prezentate de Christy Canterbury, cunoscut specialist în vinuri din SUA.

Toți participanții la eveniment au fost impresionați de calitățile vinului moldovenesc, ca fiind drept unice și, ca urmare, companiile noastre se așteaptă la încheierea unor noi contracte de livrare a vinului pe piața SUA.

Amintim că reprezentanții a 11 companii vinicole din Moldova au plecat săptămîna trecută în SUA pentru a se întîlni cu oficialitățile acestei țări, cu importatorii și distribuitorii de vinuri. Delegația urmează să revină în țară astăzi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав