Cutremure stiri: 503

Dughin: Curățind Donbasul, Kievul va îndrepta trupele în Crimeea

13 aug. 2014,, 01:25   Externe
8485 15
Foto: elise.com.ua
Dacă Kievul va efectua cu succes operațiunea de curățare a Donbasului, armata ucraineană se va îndrepta în Crimeea și atunci Rusia va trebui să lupte", - a declarat liderul" Mișcării eurasiatice" Alexandr Dughin pentru postul de radio RSN. „Totul a devenit relativ: încercînd să evităm războiul, vom obține război; sau pentru a nu începe războiul, vom începe un război", - a subliniat el.

Potrivit acestuia, ucrainenii duc război cu Rusia în mintea lor: "Pentru că ei cred că Rusia acordă sprijin militar RPL și RPD, ei lovesc în mod deliberat în regiunea Rostov, în teritoriul Federației Ruse. Este natural pentru ei să închidă toate activele rusești, să alunge toate mijloacele mass-media ruse, să elimine de pe piață mărfurile rusești și să facă toate lucrurile pe care le face orice țară în stare de război".

"Dar acest război este unilateral - Ucraina consideră că este în război cu noi și noi cu dînsa, dar noi nu credem asta. Deaceea, sancțiunile lor sînt de natură globală, iar ale noastre vizează anumiți oligarhi, care finanțează neo-naziști, de exemplu, Kolomoiski", - consideră Dughin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав