Cutremure stiri: 507

Putin: Ucraina s-a cufundat într-un haos sîngeros

15 aug. 2014,, 02:05   Externe
5664 5
Foto: segodnya.ua
Rusia va face tot posibilul pentru a opri conflictul ucrainean, a declarat președintele rus Vladimir Putin la Ialta, într-un discurs în fața membrilor fracțiunilor parlamentare. Potrivit acestuia, Rusia a ridicat aceste probleme și în fața conducerii Ucrainei, și în fața comunității mondiale.

Ucraina a fost aruncată într-un haos sîngeros, iar Rusia va face tot posibilul pentru ca conflictul să înceteze. Declarația a fost făcută de către președintele Rusiei, Vladimir Putin, informează "Kommersant".

Potrivit lui, în partea de sud-est a țării se produce o catastrofă umanitară: "Țara a fost aruncată într-un haos sîngeros, într-un conflict fratricid, în sud-est s-a dezlănțuit un dezastru umanitar la scară largă, mii de persoane au fost ucise și sute de mii au devenit refugiați, după ce a pierdut literalmente totul".

În Ucraina, continuă operațiunile militare în partea de sud-est a țării. În timpul conflictului militar au fost uciși peste o mie de civili, iar fluxurile de refugiați se îndreaptă în direcția Rusiei și în direcția altor orașe ucrainene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав