Cutremure stiri: 506

Dansuri cu „kalașnikov”

18 aug. 2014,, 10:24   Societate
5268 2
Foto: puls.md
Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a efectuat, în zilele de odihnă, o operațiune specială în Chirsova. În atenția polițiștilor a nimerit discoteca „777”, relatează NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Potrivit martorilor oculari, polițiștii de la „Fulger” au dat buzna în discotecă în noaptea de vineri spre sîmbătă, în jurul orei 00.00. La acea oră, în local se aflau cîteva sute de vizitatori din Comrat, Chirsova și alte localități din apropiere.

Cîteva persoane în uniformă au urcat pe scenă, cerîndu-le celor prezenți să-și păstreze calmul și să rămînă pe loc. De altfel, ieșirea din local a fost blocată de polițiști înarmați cu pistoale automat.

„Erau vreo 15-20 de persoane cu emblema „Fulger”, însoțiți de doi angajați ai Inspectoratului de Poliție din Comrat”, au comunicat unii martori oculari.

După ce au efectuat un control selectiv, polițiștii au părăsit discoteca fără a explica care a fost scopul operațiunii. „Erau foarte grăbiți. Probabil se temeau că vor începe să vină prietenii și părinții celor reținuți”, au spus martorii oculari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав