Cutremure stiri: 505

Președintele Putin a găsit cine este responsabil pentru criza din Ucraina

11 sep. 2014,, 02:44   Externe
17889 45
Foto: 24daily.net
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că pentru criza din Ucraina sînt responsabile țările occidentale – ele au folosit situația critică pentru majorarea contingentului NATO în Europa de Est. Potrivit acestuia, situația a fost provocată în mod intenționat.

"Apar multe amenințări noi. Recent a fost adoptată decizia privind majorarea forțelor NATO în Europa de Est. Criza din Ucraina care, în fond, a fost provocată şi creată de unii dintre partenerii noştri occidentali, este utilizată în prezent pentru reanimarea acestui bloc militar ", - a spus șeful statului în cursul unei reuniuni a oficialilor din complexul militaro-industrial şi a membrilor Statului Major al forţelor armate ruse.

Anume cerințele de securitate ale Rusiei determină măsurile de răspuns, a declarat Putin, și factorul apropierii NATO de granițele Rusiei, ca urmare a evenimentelor din Ucraina, ar trebui să fie luat în considerare atunci cînd se decide cu privire la înarmare. Rusia va fi în măsură să asigure propria securitate, bazîndu-se pe resursele existente, țara dispune de un potențial militar-industrial dezvoltat și de personal științific bine instruit, consideră președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав