Cutremure stiri: 502

NISMO sărbătorește 30 ani de elaborări de sine stătătoare

22 sep. 2014,, 13:20   Ştiri Auto
3520 0
Foto: nissan
Marcând 30 ani ai subdiviziunii NISMO, Nissan sărbătorește 30 ani de elaborări de sine stătătoare. Timp de o săptămână în lume vor avea loc acțiuni festive, inclusiv competiții automobilistice sportive în SUA și Europa.

Începând cu a.1984 inginerii NISMO au creat o un ”ADN” nipon unic, care stabilește caracteristicile înalte ale automobilelor Nissan. Acestui scop i-au fost consacrate mai multe proiecte independente. La 30 ani de existență, compania lucrează asupra celui mai mare proiect al său: Nissan GT-R LM NISMO – primul automobil Nissan din categoria LM P1.

Acțiunea #30YearsOfMaverick începe la 17 septembrie – ziua de naștere NISMO, în Yokohama, Japonia. Jubileul va fi marcat de oamenii, care au avut un rol important în istoria NISMO. Apoi se vor desfășura curse auto de clasă mondială gen Circuit of the Americas la Austin, Texas, și Nurburgring, Germania.

Nissan îi invită pe fanii sportului auto să celebreze ziua de naștere NISMO, împărțind – prin intermediul cluburilor auto locale – bilete la evenimentele care vor avea loc în zilele de odihnă în SUA și Germania. Această etapă a Campionatului mondial în cursa pentru rezistență – în cadrul Circuit of the America; precum și etapa finală a acestei serii de curse – la Nurburgring, Germania.

« Încă din timpul primului președinte Yasuharu Namba și până azi compania NISMO este recunoscătoare numeroșilor noștri predecesori, - a spus președintele NISMO Shoichi Miyatani. – Dar ea nu ar fi atins aceste culmă fără fanii, sponsorii și partenerii noștri. Le mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care ne-au acordat-o în toți acești ani».

Vom spori și în continuare posibilitățile noastre tehnice, vom menține dorința de victorie, vom păstra spiritul deschizătorilor de drumuri și vom genera și mai multă admirație pentru brandul Nissan. Anul viitor vom participa în premieră la cursa de top «24 are în Le Mansh» Vreau ca angajații și fanii noștri să atingă acest scop utilizând toate forțele și resursele».

Miercuri, 17 septembrie – Serata oficială consacrată jubileului de 30 ani NISMO – Yokohama, Japonia
Joi, 18 septembrie – Conferința de presă Circuit of the Americas, Austin, Texas, SUA.
Sâmbătă, 20 septembrie – Campionatul mondial de rezistență - Circuit of the Americas, Austin, Texas, SUA.
Duminică, 21 septembrie - cursa «1000 km Nurburgring», seria de curse pentru rezistență Blancpain - Nurburgring, Germania.

Luni, 22 septembrie – demonstrarea prealabilă a automobilului NISMO pentru drumuri comune - Nurburgring, Germania.

Marți, 23 septembrie - NISMO Nurburgring Experience - Nurburgring, Germania.

«Timp de 30 ani NISMO realizează proiecte, considerate de toată lumea irealizabile. Nissan și NISMO riscă pentru a oferi inovații. De cele mai multe ori proiectele noastre independente sunt acceptate de toată lumea, însă nu ne temem nici de eșecuri », - a menționat Darren Koks, șeful NISMO, responsabil de politica brandului, vânzări și marketing.

«În cei 30 de ani compania NISMO a fost mereu gata să lărgească hotarele posibilului, aceasta o vom face și pe viitor, - a continuat el. – Ne așteaptă sarcini enorme. În primul rând, lărgirea șirului de modele a automobilelor de teren NISMO, inițierea unui program de succes Nissan -GT Academy - pe și mai multe piețe, și aspirația de a învinge mărci ca Audi, Porsche și Toyota anul viitor în Le Mansh».

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав