Cutremure stiri: 505

Vladimir Voronin: ”Dodon şi Usatâi sunt plătiţi pentru a fura voturile comuniştilor”

7 oct. 2014,, 10:20   Politică
5671 8
Foto: noi.md
Declaraţia a fost făcută, aseară, de liderul comunist, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii ”Politica” de la TV7.

Vladimir Voronin, preşedinte PCRM: ”Renato Usatâi este finanţat de PD. Ca să înţelegeţi, Vizant face parte din echipa lui Usatâi, tot el însă este naşul lui Sârbu, care este în PD. Usatâi şi Dodon sunt plătiţi pentru a fura voturile comuniştilor. Ei merg prin ţară cu bani şi macaroane pe urechi. Electoratul din Moldova este cumpărat. Pot spune sigur că, se duce o luptă împotriva noastră. Lupta se duce şi de Europa şi de SUA, şi de mafia de aici. Totul se face pentru distrugerea partidului nostru”.

Voronin a comentat şi învinuirile aduse de Grigore Petrenco în cadrul unei conferinţe de presă. ”Petrenco a crescut în Parlament, pe când avea 22 de ani. Dar acum se arată nemulţumit. Nu are un caracter onest. Încă un an în urmă, Petrenco ştia că nu va fi în echipă, eu i-am spus atunci. El s-a discreditat. El nu participa la activităţile partidului, el turna informaţie la alţii despre chestiunile partidului, inclusiv peste hotarele ţării, el era implicat personal în nişte scheme. De aceea, eu cred, că Petrenco îl va vinde pe oricine”.

Vorbind despre campanie electorală, liderul comunist a menţionat că, partidul este pregătit serios de alegeri şi va obţine o victorie absolută. ”Noi nu vom face coaliţii. Dar s-ar putea ca alţii, din alte partide să se vândă, astfel să fie găsit acel vot de aur. Noi însă, nu vom vota cu nimeni. Eu cred că, vom câştiga cu aşa un rezultat, că nici nu vom avea nevoie de cineva”.

Astfel, Vladimir Voronin a dat de înţeles, că va candida la viitoarele alegeri prezidenţiale. ”Eu sunt obligat să merg la al 3-lea mandat. Ţinând cont de situaţia în care a ajuns ţara, dar şi având experienţă, sunt obligat să candidez la funcţia de preşedinte”, a conchis Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав