X 
Cutremure stiri: 506

Guvernul se întruneşte azi în şedinţă ordinară

8 oct. 2014,, 10:15   Politică
4415 0
Foto: noi.md
Cabinetul de Miniştri se întruneşte azi, 8 octombrie, în şedinţă ordinară, transmite agenţia News-Moldova cu referire la serviciul de presă al Guvernului RM.

Ordinea de zi include: proiectul regulamentului despre organizarea şi funcţionarea Serviciului Protecţiei Civile şi situaţiilor excepţionale al MAI al RM, aprobarea regulamentului monitorizării financiare a întreprinderilor de stat/orăşeneşti şi a societăţilor comerciale cu capital public deplin sau preponderent.

Membrii Guvernului vor discuta, de asemenea, proiectul de hotărîre cu privire la semnarea acordului dintre guvernele RM şi Republicii Belarus cu privire la colaborarea în domeniile combustibilului şi energeticii; vor examina hotărîrea cu privire la rezultatele încorporării în rîndurile armatei din perioadele aprilie – iulie 2014 şi din octombrie – ianuarie 2015.

Vor fi discutate şi probleme legate de cadre.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав