Cutremure stiri: 502

La Salonul auto din Paris, Ford prezintă versiunea europeană Ford Mustang și noile S-MAX și C-MAX

8 oct. 2014,, 15:13   Ştiri Auto
3880 0
Foto: Ford
În cadrul Salonului auto din Paris, 2014 debutează versiunea europeană a noului Ford Mustang. Este prima generație a legendarului Mustang, în istoria de cca 50 ani a modelului, care va fi comercializată în regiune.
Noul Mustang va ajunge pe piața rusă în a.2015 . Debutul noului Ford Mustang în Rusia a avut loc la Salonul Internațional din Moscova în august, curent. Noul Ford Mustang are caracteristici dinamice și garnitură excelente, aspect elegant, care păstrează cunoscutele elemente de design ale legendarului Mustang, produs din a. 1964 – ajuns acum la semicentenar.
La Salonul din Paris va avea loc debutul global Ford S-MAX – noua generație a mini-vanului cu 7 locuri, dotat cu noi soluții de stil.
Ford va mai prezenta aici universalele C-MAX și Grand C‑MAX, cu un design nou al exteriorului și interiorului, un consum de combustibil mai econom, confort și garnisire mai de calitate.
La salonul din Paris va debuta în Europa și Ford Edge, cu salonul spațios și perfect din punct de vedere tehnologic. Modelul va deveni capul de coloană al liniei SUV Ford în Europa,odată scos pe piață în anul viitor.
Salonul auto va fi de debut pentru noul Ford FocusST. Automobilul are un șir de îmbunătățiri, este mai manevrabil ca anterior. Pentru prima oară modelul va oferi opțiunea de alegere a motorului – pe benzină sau diesel.
«E greu să ne amintim de timpuri mai interesante pentru noile produse Ford în Europa, – a comentat Stiven Odell, vicepreședinte executiv și președinte al subdiviziunilor Ford în Europa, Orientul apropiat și Africa. – Noile S-MAX și C-MAX introduc noi standarde pentru automobilele de familie. Intrăm în era nouă cu noul Mustang și noulFocus ST. Iar grație nouluiEdge vom avea cea mai tare linie europeană de SUV Ford».
În cadrul Salonului din Paris, Ford va prezenta sistemul adaptiv de servodirecție, care debutează în Europa pe noul S-MAX, dar va fi instalat și pe noul Edge. Grație lui, raportul de direcție variază încontinuu, optimizând reacția volanului în orice condiții. La parcare sau întoarcere în spațiu limitat, sistemul dă mașinii un plus de manevrabilitate, reducând numărul de rotații ale volanului și deci – eforturile șoferului. La viteze ari sistemul continuă să optimizeze reacția volanului, care capătă greutate în plus și face ca mașina să reacționeze mai lin la acțiunile șoferului.
Printre alte tehnologii avansate, prezentate de Ford la Salonul din Paris, – farurile LED cu tehnologia Glare-Free Highbeam, care asigură iluminarea maximă fără a=i orbi pe șoferii care vin în întâmpinare. Noul S-MAX va deveni primul modelFord, dotat cu această tehnologie. Pentru prima dată pe acest segment, automobilul va avea sistemul Pre-Collision Assist, care permite diminuarea efectelor coliziunii chiar și la viteze mari.
Noule S-MAX, C-MAX și Grand C-MAX, Focus ST și Edge, debutante la Paris, vor avea și tehnologii digitale de simplificare a parcării: tehnologia parcării perpendiculare «hands-free», care ajută șoferul să parcheze mașina între alte automobile; sistemul Park-Out Assist, care-l asistă la ieșirea din parcare ; precum și sistemul de depistare a automobilelor care circulă perpendicular Cross Traffic Alert, care la ieșirea din parcare cu spatele avertizează șoferul despre posibilitatea apariției unui alt automobil.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав