X 
Cutremure stiri: 501

Miniștrii implicați în campania electorală vor fi degrevați din funcții

8 oct. 2014,, 16:20   Societate
3859 0
Foto: noi.md
Premierul Iurie Leancă a anunțat astăzi că unii membri ai cabinetului de miniștri vor fi degrevați din funcții în următoarele zile, în legătură cu implicarea acestora în campania electorală. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, informează NOI.md.

Printre miniștrii care își vor suspenda activitatea în această perioadă se numără și vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, care va fi înlocuit de viceministrul de externe Valeriu Chiveri.

„Procesul de reglementare a conflictului transnistrean nu poate fi oprit. Din acest motiv, vă propun să atribuim funcțiile reprezentantului politic al Chișinăului domnului Valeriu Chiveri, care dispune de toate calitățile pentru a continua dialogul politic”, a precizat șeful executivului.

Prerogativele lui Eugen Carpov în cadrul executivului urmează a fi preluate în momentul în care vicepremierul își va suspenda activitatea.

Menționăm că printre miniștrii care urmează a fi degrevați din funcție în viitorul apropiat se mai numără Natalia Gherman, Andrian Candu, Maia Sandu, Valentina Buliga, Monica Babuc, Vasile Botnari, Pavel Filip și alții. Aceștia au fost nominalizați în calitate de candidați electorali pe listele formațiunilor de la guvernare.

Precizăm că partidele politice încep campania electorală din momentul înregistrării la Comisia Electorală Centrală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав