X 
Cutremure stiri: 505

Furt în valoare de circa 1 milion de lei la Sîngera. Suspectul reţinut este cetăţean român

13 oct. 2014,, 16:00   Societate
6036 0
Foto: mixnews.lv
Un cetăţean al României, în vîrstă de 24 ani, a fost reţinut de oamenii legii moldoveni. Bărbatul este suspectat de furt în proporţii deosebit de mari dintr-o locuinţă din comuna Sîngera. Prejudiciul ar fi de circa 1.000.000 de lei.

Potrivit poliţiştilor, furtul a fost declarat la poliţie după ce proprietarul casei a depistat urme de pătrundere în locuinţă a unei persoane necunoscute. Victima le-a spus oamenilor legii că individul i-ar fi sustras mai multe ceasuri de mînă, bani, bijuterii din aur, monede de colecţie, telefoane mobile, precum şi alte bunuri materiale.

Astfel, ofiţerii de investigaţii l-au reţinut pe principalul suspect, depistînd asupra lui cîteva obiecte furate din locuinţă. Acesta a recunoscut că a pătruns în casă prin forţarea uşii şi prin culegere de chei.

Conform informaţiilor acumulate de poliţie, individul ar fi prietenul fiicei proprietarului, el cunoscînd despre existenţa lucrurilor de preţ din locuinţă. Suspectul a reuşit să vîndă o parte din bunuri, iar monedele din aur şi cîteva ceasuri de mînă le-ar fi ascuns la Bucureşti.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pînă la 12 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав