X 
Cutremure stiri: 503

Agricultorii pot depune cereri pînă la 20 octombrie pentru a fi scutiţi de unele impozite

17 oct. 2014,, 10:15   Economie
3079 0
Foto: noi.md
Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare primeşte, pînă în data de 20 octombrie, cereri de la producătorii şi procesatorii de fructe, legume şi struguri pentru a fi incluşi pe lista agenţilor economici care pot beneficia de unele înlesniri la achitarea impozitelor şi plăţilor.

Potrivit unei informaţii publicate pe pagina instituţiei, modelul cererii poate fi accesat pe site-ul www.maia.gov.md, la rubrica transparenţă decizională. Pe lîngă cerere, trebuie prezentată copia extrasului din Registrul de stat al persoanelor juridice sau certificatului de înregistrare a gospodăriei ţărăneşti, certificatul care confirmă deţinerea în proprietate sau folosinţă a terenului arabil sau plantaţiilor perene, eliberat de primării, copia actelor ce confirmă producerea sau procesarea fructelor, legumelor şi strugurilor în anul 2014, declaraţia pe propria răspundere despre veridicitatea informaţiei prezentate.

Cererile şi actele anexate pot fi depuse la Minister personal în biroul 618 sau transmise în variantă electronică la e-mail [email protected] şi la fax-rile 022 210 072 (producătorii şi procesatorii de fructe şi legume) şi 022 210 192 (producătorii şi procesatorii de struguri).


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав