X 
Cutremure stiri: 501

Hunter Biden, unul dintre fiii lui Joe Biden, a fost exclus din marină pentru consum de droguri

18 oct. 2014,, 00:50   Externe
3171 1
Foto: agerpres.ro
Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui american Joe Biden a fost exclus în acest an din corpul de rezervă al marinei, după ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anunţat Wall Street Journal, citat de Mediafax.

Hunter, în vârstă de 44 de ani, a fost numit aspirant în mai 2013 şi lucra cu jumătate de normă ca responsabil cu relaţiile publice. Fiul lui Joe Biden a fost supus în iunie 2013 unui test de droguri în unitatea sa de rezervă din Norfolk, în Virginia (est). Rezultatul a fost pozitiv pentru cocaină, a anunţat cotidianul, citând surse apropiate dosarului.

Marina a declarat că cel mai mic dintre fiii vicepreşedintelui american Joe Biden a fost exclus în februarie. Era "onoarea vieţii mele să îmi servesc ţara în cadrul marinei americane şi regret profund, sunt profund jenat că acţiunile mele au condus la concedierea mea administrativă. Respect decizia marinei. Cu dragoste şi susţinere din partea familiei, merg înainte", a precizat Hunter Biden într-un comunicat de presă trimis WSJ.

Potrivit Wall Street Journal, Hunter Biden a obţinut două derogări pentru a se integra în marină - una din cauza vârstei sale, alta din cauza unui incident legat de droguri când era mai tânăr. Marina americană a refuzat să comenteze, invocând legile privind viaţa privată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав