X 
Cutremure stiri: 505

Voronin: Veaceslav Platon a fost propus drept candidat pe lista PCRM

22 oct. 2014,, 15:20   Politică
5923 0
Foto: noi.md
Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a confirmat astăzi că pe lista electorală a PCRM au fost propuși mai mulți oameni de afaceri, printre care și Veaceslav Platon. Propunerea a venit din partea fostului deputat comunist Mark Tkaciuk, însă a fost respinsă de conducerea formațiunii, informează NOI.md, cu referire la declarațiile lui Voronin.

„Așa propunere a fost nu doar din partea lui Tkaciuk. Nu îi țin minte pe toți din această listă. Era vorba de unul pe nume Victor Josu, fost ziarist, altul cu numele de familie Ciobu, care are legătură cu fostul ambasador Emil Ciobu și altul e Veaceslav Platon. Aici putea fi orice propunere, însă noi ne axăm pe principiile noastre de bază. Noi așa chestii nu facem. Astăzi în lista noastră de candidați pentru alegeri sînt numai membri ai partidului” a menționat Voronin.

Liderul PCRM a explicat că selectarea și poziționarea pe lista electorală a candidaților din partea PCRM a avut loc în baza ratingului fiecărui membru de partid.

Precizăm că anterior în presă au apărut informații precum că Mark Tkaciuk s-ar fi retras din PCRM din cauză că lista electorală propusă de el nu a fost acceptată de formațiune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав