Cutremure stiri: 503

„Belkommunmaș” a încheiat livrarea celor 23 de troleibuze orașului Bălți

28 oct. 2014,, 15:00   Economie
4017 0
Foto: esmasoft.com
Întreprinderea „Belkommunmaș” din Minsk a încheiat livrarea celor 23 de troleibuze noi pentru municipiul Bălți. Troleibuzele au fost procurate de autoritățile locale în cadrul proiectului „Dezvoltarea transportului electric în Bălți”, finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și Uniunea Europeană, informează NOI.md.

Contractul de livrare a celor 23 de troleibuze de model „321” a fost semnat în decembrie 2013. Primele 9 troleibuze belaruse au ajuns la Bălți în luna mai curent și au ieșit pe linie cu ocazia Hramului Orașului. Celelalte troleibuze au ajuns în capitala de nord a țării în luna octombrie.

Pentru realizarea proiectului de modernizare a parcului de troleibuze din Bălți, BERD a oferit un credit în mărime de 3 milioane de euro, iar Uniunea Europeană a contribuit cu un grant de 1,6 milioane de euro. Pentru implementarea proiectului suplimentar vor fi alocați 0,4 milioane de euro. Realizarea proiectului oferă posibilitatea de renova la maximum parcul de troleibuze din Bălți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав