Cutremure stiri: 505

Muravschi: Luaţi cadourile şi votaţi pe cine vreți

11 noi. 2014,, 10:05   Politică
5229 8
Foto: news.mail.ru
„Campania de cadouri”, care s-a desfăşurat în Moldova înainte de alegeri, cînd partidele de la guvernare „donează” electoratului pachete cu zahăr, orez şi alte produse, nu mai provoacă indignarea cetăţenilor, ci ironia acestora. Fostul vicepremier al Moldovei Alexandru Muravschi recomandă alegătorilor să acţioneze la fel de cinic ca politicienii, informeaza NOI.md. În această ordine de idei el citează un banc:

„Un tînăr judecător se apropie de un coleg mai mare şi îi cere un sfat.

- Ce să fac, cum să procedez? Am la examinare un dosar privind litigiul dintre doi businessmeni. Ieri a venit primul şi mi-a dat 5000 de dolari ca să-i dau cîştig de cauză. Iar astăzi a venit celălalt şi mi-a dat 6000 de dolari ca să fiu de partea lui. Nici nu ştiu cum să procedez!

- De ce să te chinui? – i-a răspuns colegul mai mare. – Întoarce-i celui de-al doilea o mie de dolari şi pronunţă sentinţa conform legii.

Morala: alegători moldoveni, cînd vă vizitează trimişi din partea diverselor partide, cu saci de orez, pachete de zahăr, sticle de divin etc., luaţi de la ei ce vă oferă şi votaţi pe cine simpatizați:)))”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав